TIPS o Info

Tips inför er vistelse i Horizonte!


Matvarubutiker är det gott om i närheten, och längs med väg 332 ligger Carrefour, Lidl, Mercadone, etc. Allt inom gångavstånd. Även restauranger finns det gott om, ta en promenad eller en tur med bilen för att se vad ni finner!

Området är mycket lugnt, och det finns många fina ställen att promenera till, gillar man boule finns banor bara runt hörnet.

Om ni gillar att spela golf är detta område fantastiskt! http://www.bobmenreport.com/europa/spanien/alicantetorrevieja

För er som gillar att bada i havet finns flera stränder inom promenadavstånd, bra möjligheter finns att parkera bilen vid stränderna också, om man inte vill gå. Stränderna är välskötta och med fin sand.

Om man vill in till Torrevieja centrum finns det parkering vid piren eller i parkeringshus, känner man för en promenad så går det självklart även att promenera! Även Europaparken i Torrevieja brukar vara ett trevligt att besöka.


Shopping
Närmaste köpcentra är La Zenia (rekommenderas), som ligger söderut, inte alls långt. Om man åker mot Torrevieja finns även Habaneras, också det ett stort köpcentra för de som vill shoppa.

Go-cart och Vattenland

Go-kartbana finns alldeles bredvid bostadsområdet. Intill banan finns en hamburgerbar.

Sommartid står Aquopolis öppet med en stor vattenrutschbana och mängder av andra ”vattenlekar”. Vattenparken ligger nära köpcentra Carrefour-Habaneras men alldeles öster om viadukten över N332.


Restaurang med musik och flamenco
En middag på Patio Andaluz (några hundra meter från huset) är ett måste.  Se smakprov här.

STÄD:

Husets skall lämnas städat. Om ni väljer att inte städa och tvätta själva, bokar ni avresestädning. Den inkluderar även tvätt av använt linne.PRIS:

Grundavgiften är:     EUR 60

Tillägg per person:   EUR   5